WIJ BIEDEN VERSCHILLENDE SOORTEN DIENSTEN AAN

binnenshuis

Uitstekende meubels van kwaliteit vakmanschap, vervaardigd uit het fijnste hout en andere materialen met behulp van traditionele technieken, zoals zwaluwstaart voegwerk, handsnijwerk en fineren. Om de schoonheid en kwaliteit van meubels naar voren te brengen en stijl en flair aan uw huis en geschenken te brengen.

Met als resultaat professionele meubels en maatwerk dat uw interieur áf maakt, praktisch en stijlvol is.

Vraag een offerte aan
bedrijven

Voor bedrijven en met name horeca zaken ontwerpen wij unieke designs, waaronder steigerhout meubels voor het terras, complete bars, bureaus, vergadertafels en thema gerelateerde items voor ieder bedrijf.

Laat u inspireren door een kijkje te nemen in ons portfolio.

Vraag een offerte aan
buitenshuis

Van airbrushed kunstwerk (bijv. wandborden) tot complete tuinsets vervaardigd uit steigerhout (eventueel met verlichting). Denk hierbij aan tuintafels, banken en stoelen, allemaal uit duurzaam materiaal dat weerbestendig is.

Door te focussen op het ontwerpproces, hout selectie, schrijnwerk, en afwerking, zijn onze meubelen van een kwaliteit die je niet terugziet in massa-geproduceerde meubels.

Vraag een offerte aan
op maat gemaakt

Maatwerk begint met een goed gesprek over de wensen en mogelijkheden. Samen met u, rekening houdend met uw levensstijl, functionele eisen, en het interieur van uw huis of kantoor, creëren wij unieke oplossingen vervaardigd uit het beste materiaal.

Maatwerk is onze sterkste kant. Wij denken graag met u mee om tot een prachtig resultaat te komen.

Vraag een offerte aan

Gehele inrichtingen binnenshuis, buitenshuis of voor uw bedrijf.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

De juiste mensen, voor de beste oplossingen.

Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 30 jaar, streven wij er altijd naar om de beste oplossingen voor u te creëren.

Enkel het beste materiaal.

Irish Wood Company werkt enkel met de beste met de beste materialen, om kwalitatief hoogstaande eindproducten te kunnen waarborgen.

Wij staan voor u klaar.

Of u nu een paar versleten tafels wilt vervangen, of een nieuwe bibliotheek moet inrichten, Irish Wood Company kan u helpen in alle stadia van uw project: van ontwerp tot oplevering.

Op maat gemaakt

Wij staan voor u klaar om uw dromen waar te maken!

Door het ontwerpen en bouwen van oplossingen die functie, vorm en vakmanschap
samenbrengen in een stijl die elegant, sierlijk en duurzaam is.

NEEM DIRECT CONTACT OP!